Selamat Datang
facebooktrik

Terima Kasih telah berkunjung ke situs ini, semoga terhibur :D Bantu klik tombol "Like Button" ya supaya teman yang lain tahu Facebooktrik. Matur nuwun Terima Kasih

05 Juli 2010

Game AVA - Calon Pengganti PB - Point Blank

Game AVA - Alliance Valliant Arms calon pengganti  PB. Game yang satu ini banyak yang bilang bagus dan mantab. walaupun belum sepopuler PB saat ini. Sudah bosan dengan cheater di PB? mungkin sebaiknya temen-temen coba game yang satu ini. game ini memiliki tampilan grafis yang bagus, selain itu, ada fitur hacking report, jadi kemungkinan ada cheater di game ini dapat ditekan seminimal mungkin. Bagi yang penasaran dengan preview game ini, berikut ini previewnya :








Untuk spesifikasi game ini juga tidak tergolong berat, berikut spesifikasinya :
Minimum Specs
CPU: Intel Pentium 4 2.4Ghz
RAM: 1GB
GPU: Nvidia GeForce 6600 128mb (GPUs made before this model MAY work, but is not tested or supported) To compare your GPU with the stated GPU, click here: http://www.nvidia.com/page/geforce_6600.html
HDD: Preferably 5GB for furture updates
OS: Windows 2000, XP, Vista and 7
DirectX Version 9.0C 


Recommended Specs
CPU: Intel Pentium 4 3.0Ghz or better
RAM: 1GB or more
GPU: Nvidia GeForce 7600GT 256mb or better To compare your GPU with the stated GPU, click here: http://www.nvidia.com/page/geforce_7600.html
HDD: Preferably 5GB for furture updates
OS: Windows 2000, XP, Vista and soon 7 (It is not confirmed how it will run on Windows 7)
DirectX Version 9.0C


Video game AVA :


Cara Download game AVA :
1. Klik http://ava.ijji.com/
2. Download terlebih dahulu Ijji Reactor.
3. Download game AVA yang ada di Ijji Reactor yang telah di download (langkah 2).
4. Install.
Cara yang lebih lengkap :
1. Registrasi id, verifikasi, download installer ijji reactornya
2. Install ijji reactornya
3. Kalo udah, coba login pake id tsb, trus secure sign-innya jangan diconteng (ga tau pengaruhnya sih )
4. Lalu klik icon AVA, trus keliatan dah tombol "download". Kalo udah sampe sini ijji reactor agan aman dah
5. Log out dari ijji reactornya, trus direct download clientnya (ini nih yg lama )
6. Install deh client nya.
(sumber : http://www.kaskus.us/showpost.php?p=232989936&postcount=136)
Tampilan Ijji Reactor
Ada user yang menyebutkan, dalam game ini kita bisa  memodif senjata kita sendiri, sperti ditambah scope, laser, dll.

Sinopsis Game AVA :

In 2009, 11


Republics of Commonwealth of Independent States which were once scattered into pieces with a fall of former Soviet Union, comes together for reintegration under the leadership of the president of Russia - 'Vladimir Mashkov', a conservative ultranationalist. On the anniversary of national founding day of Soviet Union (December 30th), great empire of NRF (Neo Russia Federation) comes to life with its territory occupying 1/6 of earth's land surface and having 3rd largest population in the world after China and India.

Mashkov revives Warsaw Pact under the cause of protecting the Eastern Europe's sovereignty from unjustifiable interventions of US and EU. Eastern Europe countries suffering from great changes permeating in with an introduction of capitalism accepts this treaty thinking that this may be a new

opportunity. Some countries opposing the pact had no choice but to let in NRF's troops into their territory. During this time, power of military gets overwhelming and thus starts to look for something or someone to let out this uncontrollable power. Mashkov in search of targets to gush out this massive power to relieve ever worsening internal complications finally turns his attention to the Black Sea, strategically important area connecting Southeast Europe and Asia. This decision did not meet just someone to bully around, but implied more barrels of oil to keep his great empire running. As a result, democracy falls apart in some Middle East countries and new pro-NRF government starts appearing.

EU, concerned about NRF's rapid expansion, requested immediate evacuation of NRF troops from Eastern Europe and to stop intervention in Middle East countries through all diplomatic channels but Mashkov ignores it. In addition, non EU members plus poor Southern Europe and North Africa countries, those which have been discriminated even though they were members of EU, demonstrated supportive position for NRF with high expectations on this new order in Europe. This extremely fast growth of NRF starts to cast dark clouds that may possible swallow entire Europe. Switzerland and Austria quickly declares neutrality in hopes to survive this gloomy period in Europe.

In January of 2011, as all political and economical approaches failed, EU forces with troops from Germany, France, England and Northern Europe lights up a fire of war by attacking NRF troop stationed in Poland. This was the beginning of never ending Europe War. NRF forces in hunger of war retaliated with great force and EU had to retreat from Poland after suffering substantial loss. NRF's retaliation did not end, rather, they crossed the border of Germany with great number of troops. EU forces tried to stop NRF's troops flooding in from the East but nothing could stop them. NRF comes to occupy entire Germany and even Eastern area of France and maintains aggressive march to completely eliminate key members of EU.








NRF, while attacking EU, carries on a negotiation with China and requests to restrain armed intervention by US in return of oil resources distribution in Middle East. US being restrained by China gets hands tied down, disabling active participation in Europe War. However, China feels threatened by this shocking growth of NRF and suddenly changes its position. New wind starts to blow from the west and Zephyr brings US soldiers with her.

January 2012. EU forces supported by US troops are now in ready for major counterattack…




January 2012. EU forces supported by US troops are now in ready for major counterattack…
Untuk info lebih lanjut, cek : http://www.kaskus.us/showthread.php?t=4433767


Share

FeedGratis berlangganan artikel via RSS FEED

Anda juga bisa berlangganan artikel via email dengan cara masukkan email anda pada form dibawah lalu 'Subscribe'



12 komentar:

cHugy - gOgOg mengatakan...

Wah keren ni game Ava bisa di coba .
thanks bt sharing infonya. good blog and good post.

Anonim mengatakan...

kayanya sh bgs, pgn nyoba.... thank infonya

Anonim mengatakan...

in w lagi download AVA ny ne bro,,,
lama banget,,,
semoga aja kualitas ny jauh di atas PB,,,
soal ny buat dapat game in penuh perjuangan ny banget bro,,,

Anonim mengatakan...

g mana cerita mau beli cash nya ini..? pake dollar...?

kerenn game nya...

Anonim mengatakan...

hebat ni game..
gua udah bosen sama ceater PB asu...

Anonim mengatakan...

ava populer kok di luar negeri
pb kurng laku di luar negeri

game AVA mengatakan...

emang keren dah saya coba, cuma masalahnya membutuhkan koneksi net yang ok banget... downloadnya lumayan lama!!...terus harus update pack filenya lagi,,, lama juga.. setelah donwload ga ngecewakan... kalau yang butuh paket DVD instalannya coba masuk ke sini http://www.kaskus.us/showthread.php?p=279304874#post279304874

Appie Dappo mengatakan...

hm iye la,,,
mantab.. tapi klo ade cheater lagi,,
awas ye,,, aku sumpahin jadi bangkrut.

Anonim mengatakan...

bisa ngecit disini gak ya..

Wyfox mengatakan...

gan mau nanya nih? kenapa y kok waktu main sering log out sendiri?

H3zeRs My band mengatakan...

user ID? itu yg ane gak pham maksudnya nama taw apa yg harus di isi

H3zeRs My band mengatakan...

gimana sih caranya buat sigin?

di saat dsuru isi kolom (User ID :) itu kta harus ktik apa? mhoon kang2 bantuanya.,.,mkasiih

Poskan Komentar

Silahkan meninggalkan komentar tentang artikel ini melalui kolom dibawah. Jika identitas anda tidak ingin dipublikasikan silahkan menulis komentar sebagai Anonim. Terima kasih...

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Cheap Web Hosting